Workshops

Creatieve workshops voor bedrijven

Is uw bedrijf het paintballen en karten als invulling voor een bedrijfsuitje ook gepasseerd? Wilt u de creativiteit van uw medewerkers stimuleren, teambuilden en een leuke dag? Voor bedrijven hebben wij een tweetal workshops die als basis kunnen dienen voor een creatieve dag of dagdeel met uw personeel.

Workshop “Creativiteit met Fotografie”

Speciaal voor bedrijven organiseren we workshops waarbij de deelnemers bedrijfsthema’s of andere thema’s door middel van foto’s uitbeelden. Leuk, leerzaam en nuttig voor het bedrijf!

 

“De Groeten uit…” Altijd al een keer een echte ansichtkaart willen maken? Vindt u ook alle ansichtkaarten op elkaar lijken? Vandaag gaat u onderzoeken wat er zo mooi is aan de locatie waar we zijn en leert u hoe u dit in beelden moet vastleggen. Uw mooiste foto wordt in een oplage van 5 als echte ansichtkaart afgedrukt.

 

Workshop Fotografie: een uitgebreide workshop waarbij allerlei aspecten van de fotografie aan de orde komen. De deelnemers moeten diverse opdrachten uitvoeren waarbij alle deelnemers ook een keer in de studio met professionele apparatuur aan de slag gaan. Uiteraard zorgt het Centrum voor Fotografie voor een uitgebreide lunch.

 

De workshops kunnen bij het Centrum voor Fotografie in Rotterdam worden gevolgd, maar ook op een door het bedrijf te kiezen locatie. Camera’s en (mobiele) studioapparatuur worden door het Centrum voor Fotografie verzorgd. De workshops hebben deels een vaste structuur, maar worden vervolgens op maat gemaakt voor het bedrijf.