Workshop “Portretten van uw collega’s”

Het maken van portretten is één van de meest interessante vakgebieden binnen de fotografie. Het is immers lastig, maar oh zo spannend om te kijken of je de ziel of persoonlijkheid van een levend wezen in één beeld kunt vastleggen.

De workshop is globaal als volgt ingedeeld:

Inleiding

 

Voordat we elkaar daadwerkelijk gaan portretteren vertelt de fotograaf eerst waar je aan moet denken bij het maken van portretten. We praten over licht, achtergronden, rekwisieten en hoe u moet omgaan met het model. Hoewel we ook wat techniek behandelen, staat dat niet centraal. Voor de liefhebbers of gevorderden kan de fotograaf ook nog wat speciale technieken behandelen.

Opdracht

 

De groep wordt opgesplitst in kleinere groepjes van 3 personen.

Presentatie

 

Aan het einde van de workshop presenteren alle groepjes hun beste foto’s. De foto’s worden gezamenlijk besproken. Van alle collega’s wordt de beste of leukste foto geselecteerd. Van al deze foto’s krijgt u een afdruk om bijvoorbeeld bij u op kantoor op te hangen. Daarnaast publiceren we alle eindresultaten op internet. Tijdens de workshop maken wij zelf ook een sfeerreportage. De foto’s van deze reportage publiceren we ook op internet. U mag deze beelden voor eigen gebruik downloaden.

De workshop duurt ongeveer 4 uur en koffie, thee en kleine versnaperingen worden door het Centrum voor Fotografie verzorgd. Eventueel kunnen wij aansluitend ook een lunch of diner voor u verzorgen. De workshop is geschikt voor 9 tot 15 deelnemers. Weet u zelf een locatie? Wilt u dat wij een interessante locatie voor u bedenken? Alles kan! De hele workshop kan helemaal voor uw organisatie op maat gemaakt worden.

Resultaten

 

De resultaten van de workshop worden op de website van het Centrum voor Fotografie gepubliceerd. Indien gewenst kunt u een aantal van de gemaakte foto’s gebruiken om bijvoorbeeld te publiceren op uw Intranet of te exposeren binnen het bedrijf. Als extra is het ook mogelijk om van de hele workshop een fotoboek te maken of om een aantal beelden ingelijst bij uw bedrijf af te laten leveren.

Kosten

 

De kosten voor de workshop bedragen standaard € 75,- exclusief BTW per deelnemer bij een minimum aantal van 10 deelnemers. Voor groepen groter dan 10 personen maken wij graag een offerte op maat. Andere locatie? Speciale thema’s? Andere indeling? Neemt u vooral contact met ons op om een workshop op maat samen te stellen!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@centrumvoorfotografie.nl of 06-57586611.